L'offre Project ingenieur HVAC a été sauvegardée.

Continuer

Offre sauvegardée

Entrez votre adresse e-mail pour enregistrer ce travail

Vous enregistrez ce travail sous:

FR
retour à la liste

Project ingenieur HVAC posté par Gentis SA

CDI - temps plein
BE - Hasselt

Description de l'offreGentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors.

Waar zal ik terechtkomen?

Je zal terechtkomen in een bedrijf dat installaties ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Dit voor complexe gebouwen en industrie binnen de expertisedomeinen HVAC, sanitair, elektriciteit en automatisering.

Je zal terechtkomen in een hecht team waar je kennis, ervaring én successen deelt. Het bedrijf profileert zich als moderne, informele werkgever met oog voor innovatie en groei.

Deel je de passie voor het bouwen aan projecten waar je trots op kunt zijn?

Dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor gezondheid, veiligheid, ambitie en geluk. Zijn dit waarden waar je achter staat? LEES DAN VERDER!

Wat wordt er van de projectingenieur verwacht?Een samenwerking in tandem met de projectmanager, samen werk je aan 2 projecten gemiddeld tot deze zijn afgerond. Verantwoordelijkheid nemen voor het opmaken van technische dossiers.

Natuurlijk zal je als projectingenieur voor het teken/ modelleerwerk staan van het volledige dossier in autocad of Revit.

Communicatie met alle partijen is van cruciaal belang: met o.a. leveranciers, arbeiders, engineerings- en tekenbureaus en eindklanten.

Het opvolgen van de uitvoering in de werkplaats en de installatie op de werven is ook iets dat hoog in de vaandel staat bij deze functie, dit om zeker te zijn dat betrouwbare, geteste systemen op tijd geleverd kunnen worden.

Hou je van de afwisseling kantoor-werf?

Ben je stress bestendig en sta je organisatorisch sterk in je schoenen?

Je werkt graag zowel in teamverband als alleen?

Je bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld?

Al wat ervaring in autocad en/of Revit?

Lees dan verder!Naast een toffe werksfeer en bangelijke collega's kan de kandidaat een pakket verwachten (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, bonussysteem,...).

Niet onbelangrijk, het bedrijft hecht een groot belang aan work/life balance.

Woont u in de buurten van Hasselt?Hebt u interesse of weet u iemand die hier meer over zou willen weten?Contacteer me zeker! Dat kan op Postuler maintenant >>

Of op henri(at)gentisrecruitment.com

Numéro de référence

48573

Offres similaires

Recevoir des offres similaires

Merci Vous allez recevoir des offres à l'adresse email