L'offre Junior PowerBI Analist - Amsterdam - €2500-€3000 BPM a été sauvegardée.

Continuer

Offre sauvegardée

Entrez votre adresse e-mail pour enregistrer ce travail

Vous enregistrez ce travail sous:

FR
retour à la liste

Junior PowerBI Analist - Amsterdam - €2500-€3000 BPM posté par Nigel Frank International

Cette annonce expire dans 7 jours
Full-Time
NL - Amsterdam
€30,000.00 - €36,000.00 / an

Description de l'offreJunior PowerBI Consultant – Amsterdam - €2500-€3000 BPM

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een junior PowerBI analist met een grote passie voor (financiële) rapportages. Mijn klant wil jou als junior BI Analist snel volwaardig laten meedraaien. Dit betekend dat je op korte termijn de verantwoordelijkheid zal dragen voor de gehele BI omgeving, een unieke uitdaging!

Jouw profiel:

- HBO opleiding afgerond, enige ervaring met accounting is een pre
- Enige ervaring met BI is een pré (SQL, PowerBI)
- Goede communicatieve & analytische vaardigheden

Wij bieden:

- Snelle groei naar volwaardig BI Consultant
- Werken op het snijvlak tussen Business en IT
- Goede secundaire voorwaarden
- Veel aandacht voor opleiding en certificeringsmogelijkheden
- Werken in een internationale organisatie

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in een uitdagende rol als PowerBI Analist bij een organisatie waar je carrière een echte boost kan krijgen? Stuur dan je CV naar [ Email address blocked ] of bel naar Postuler maintenant >> voor meer informatie.

Nigel Frank International is de wereldleider in Microsoft Recruitment. Wij zijn de nummer één leverancier van MS Dynamics en Business Intelligence banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle MS partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar MS BI professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Stack markt. Hierdoor beschikken wij over een ongeëvenaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik maken om met Microsoft BI professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geÏnteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Business Intelligence markt en de mogelijkheden omtrent MS BI kan altijd contact worden opgenomen met Rebecca Jurgens. Bel Postuler maintenant >> of e-mail naar [ Email address blocked ]

Microsoft/Dynamics/Microsoft Business Intelligence/BI consultant/Business Consultant/BI/SQL server/SQL/AX/Axapta/Noord-Brabant/Zuid-Holland/Utrecht/Noord-Holland/Nederland

Numéro de référence

NFI21092020

Offres similaires